Activeren en motiveren, dat is waar SCORE om draait. Wat maakt werken met SCORE effectief? Voor elk onderdeel werken wij met beproefde formules.

Leerlingen oefenen zelfstandig in de online leeromgeving met Begrijpend lezen en Taalverzorging. Na een screening zet je leerlingen op het juiste niveau aan het werk. Met SCORE Monitor heb je altijd zicht op de resultaten. Er is een bibliotheek aan instructielessen beschikbaar voor extra ondersteuning.

Je houdt veel tijd over voor Schrijven en Fictie. Er staan  complete leerlijnen voor je klaar met inspirerend lesmateriaal voor je digibord. Compleet met opdrachten en beoordelingsmodellen waarmee leerlingen hun schrijf- en leesdossier opbouwen.

Extra voordelig te bestellen in combinatie met SCORE Rekenen.

Redenen om te kiezen voor SCORE Nederlands

  1. Je activeert en motiveert jouw leerlingen.
  2. Je combineert individueel leren met groepsleren.
  3. Je werkt met ijzersterke didactische formules.
  4. Je ziet altijd de leerdoelen, voortgang en resultaten.
  5. Je krijgt toegang tot extra, krachtige tools.
  6. Je krijgt snel antwoord op je vragen.

Online leeromgeving Score oefenprogramma

In de online leeromgeving SCORE Nederlands werken leerlingen gepersonaliseerd aan de basisvaardigheden begrijpend lezen, spelling en grammatica. Hierin is ook aandacht voor het vergroten van de woordenschat. Leerlingen kunnen op alle niveaus van het referentiekader oefenen: op 1F, 2F, 3F en 4F. Daarnaast biedt SCORE een extra niveau 0F voor taalzwakke leerlingen en een extra niveau 2S, als tussenstap na 2F en vóór 3F.

Oefenprogramma

Toegang tot lessonup Kanaal vol materiaal

Lesgeven betekent: tot leerlingen doordringen, uitvinden wat hun behoefte is en daarbij aansluiten: activeren en motiveren. SCORE heeft voor jou als docent een complete bibliotheek aan aantrekkelijke, interactieve digibordlessen. Je krijgt van ons een account op LessonUp met toegang tot het leskanaal van SCORE Nederlands. De proeflessen zijn open voor gebruik, via het bestelformulier kun je toegang tot de complete bibliotheek aan lessen aanschaffen.

Lesson-up

Werkboeken Heeft uw leerling een achterstand op taalverzorging?

Heb je te maken met taalzwakke leerders? Weet dan dat succesbeleving juist voor deze groep extra belangrijk is. Daarom biedt SCORE een serie werkboeken voor remedial teaching, naast de adaptieve stof én het extra basisniveau 0F in de online leeromgeving.

Werkboeken

Studiewijzer Studiewijzer

Naast SCORE heb je eigenlijk geen lesmethode Nederlands meer nodig. Alle onderdelen zijn naar wens te combineren en in te roosteren zoals jij en jouw team dat willen. Flexibiliteit is mooi, maar je wilt wél houvast bieden. Dat kan heel simpel in de vorm van een studiewijzer. Wij leveren hiervoor alle benodigde input uit de onderdelen van SCORE aan. Informeer naar een voorbeeld en naar de mogelijkheden van een studiewijzer op maat voor jouw opleiding.

Studiewijzer

SCORE Monitor Volgsysteem bij SCORE

SCORE heeft voor docenten een geavanceerde monitorfunctie. Via deze SCORE Monitor heb je als docent real-time inzage in de voortgang en resultaten van je leerlingen. Je krijgt heldere analyses op groepsniveau en per leerling. Daarmee kun je gericht bijsturen.

SCORE Monitor

is een product van de Basisacademie, experts in basisvaardigheden